SIEMENS GIGASET A120

24,90

Zanesljiv brezvrvični telefon Gigaset A120 je namenjen tistim, ki iščejo telefon z osnovnimi funkcijami po ugodni ceni. Telefon vsebuje vse potrebne stvari in je pakiran v kompaktni, uporabniku prijazni embalaži. Tipke, ki so občutljive na pritisk, in osvetljen prikazovalnik naredijo klicanje in premikanje po imeniku zelo preprosto.

Nastavitve Plug&play omogočajo uživanje v funkcijah še isti trenutek, ko dobite Gigaset A120 domov. Slušalka zagotavlja do 18 ur pogovorov, zato lahko govorite, kolikor časa želite. Stanje pripravljenosti znaša do 200 ur, zato je slušalka A120 pripravljena na uporabo in jo je le redko treba napolniti.

Telefon shranjuje številke in vam s tem olajša klicanje. Seznam klicev shrani do 25 zadnjih zgrešenih in prejetih klicev. Povsem drug seznam klicev shrani 10 zadnjih klicanih številk za hitro ponovno klicanje. V imenik aparata Gigaset A120 lahko shranite do 50 številk ter imate tako svoje prijatelje in družinske člane dosegljive v trenutku.

S telefonom Gigaset A120 imate takojšen dostop do podatkov, ki jih potrebujete, ves dan ter celo med sprejemanjem klicev. Prikazuje datum in trajanje pogovorov, alarm pa vam ponuja možnost, da nastavite zanesljiv opomnik, kadarkoli ga potrebujete. Vedno boste vedeli, kdo vas želi priklicati, saj ima Gigaset A120 vgrajeno funkcijo ID klicatelja.

Varčni napajalnik telefona Gigaset A120 porabi manj električne energije, in je tako prijaznejši do okolja ter vaše denarnice. Oddajna moč slušalke se prilagaja glede na oddaljenost od osnovne postaje, tako kot pri vseh brezžičnih telefonih Gigaset. Če pa izberete način brez sevanja ECO Plus, se izklopi oddajna moč, medtem ko je telefon v pripravljenosti.

Osnovne lastnosti:

10 pozivnih melodij
Čas pripravljenosti, čas pogovora 200/18 ur
Imenik 50 vnosov
10 zadnjih klicanih številk
Osvetljen zaslon
Prikaz CLIP-a s časom in datumom
Prikaz napolnjenosti akumulatorja in časa pogovora
Eco DECT funkcija za manjšo porabo
Razširljiv z do 4. Slušalkami
Hkraten zunanji in interni klic
Možnost stenske montaže
2× standardni AAA akumulatorji
Plug & play instalacija

Tehnične podrobnosti:

brezvrvični: da
zaslon: osvetljen
prikaz številke: da
imenik: 50 vnosov
zvonjenje: 10 pozivnih melodij
spomin za zadnje klice: da
prikaz trajanja klica: da
napajanje: 2× standardni AAA akumulatorji
čas pripravljenosti: 200 ur
čas pogovora: 18 ur
domet: do 300 m
dimenzije (ŠxVxG): 151 × 47 × 31

Garancija: 2 leti

Na zalogi

Šifra: 4250366827025 Kategorija: