NOSILEC ZA KOLO Forever BH-100 XXL

15,90

Nosilec za kolesa Forever BH-100 XXL je idealen izdelek za kolesarje, ki med vožnjo uporabljajo pametne telefone. Vodoodporen – uporablja se lahko tudi v dežju. Pritrjen na krmilo kolesa, ohranja napravo stabilno na pravem mestu za uporabnika in omogoča brezplačno uporabo navigacije ali predvajalnika glasbe. Prevodna folija vam omogoča uporabo telefona, ne da bi ga odstranili s pokrova. Nosilec je vrtljiv, kar omogoča njegovo namestitev v priročen navpičen ali vodoraven položaj. Zaradi svojih nepremočljivih lastnosti lahko napravo v pokrovu brez skrbi uporabljate v dežju. Ovitek je tesno zaprt s ključavnico, tako da je telefon učinkovito zaščiten tudi v najtežjih razmerah. Držalo velikosti XXL je zasnovano za telefone z velikostjo zaslona do 6,5 “. Primerno za pametne telefone, kot so: Samsung, Huawei, LG, Sony, iPhone, Xiaomi in drugi. Pri izbiri prave velikosti ohišja upoštevajte mere telefona . Če želite ohišje povezati s sponko, trdno vstavite povezovalni nosilec v povezovalni element na ohišju, dokler zapahi ne zaskočijo (kliknejo).

Zanesljivo
Nosilec BH-100 XXL je odlična dodatna oprema, ki vam omogoča uporabo telefona na katerem koli kolesarskem potovanju ne glede na vremenske razmere. Zibelka učinkovito zavaruje telefon, prilagodljiv material pa ohranja stabilnost naprave znotraj pokrova.

Enostaven za uporabo
Nosilec je pritrjen na okvir kolesa s trdno objemko, ki med vožnjo drži izdelek stabilno.

Nastavljiv kot
Vrtljiva glava vam omogoča nastavitev nagiba ročaja za 360 stopinj, s čimer lahko prilagodite ustrezen kot gledanja svojim potrebam.

Folija, prevodna na dotik
Prevodna folija zaradi dobre občutljivosti na dotik omogoča enostaven dostop do vseh funkcij, kot so zemljevidi, fotografije, videoposnetki, sprejemanje klicev itd., Ne da bi morali napravo vzeti iz ohišja.

Ni na zalogi

Šifra: 5900495763150 Kategorija: