SAMSUNG GALAXY A41 BLUE

319,00

Potopite se v velik 155,0 mm brezkončni U-zaslon Galaxy A41 pametnega telefona. Široko razmerje stranic zapolni zaslon z vsebino od roba do roba. Oglejte si svoje priljubljene videe, igre in predvajanje vsebin v živo na svetlem Full HD+ Super AMOLED zaslonu. Tanko, 7,9-mm ohišje in ergonomsko zaobljen zadnji del zagotavljata brezhiben oprijem ter enostavno krmiljenje po zaslonu. Naj vaša osebnost zasije z dinamičnim vzorcem v diamantno črni, beli in modri barvi. Z 48 MP glavno kamero bodo vse fotografije neverjetno razločne. 8 MP ultra širokokotna kamera ujame več, medtem ko lahko s 5 MP globinsko kamero poudarite glavni motiv. Širši pogled na svet ujemite s širšim zornim kotom ultra širokokotne kamere.
Globinska kamera s 5 MP omogoča spreminjanje polja globinske ostrine, preden posnamete fotografijo ali kasneje. Napredna globinska kamera s 5 MP z vaših fotografij odstrani šum ozadja, da so videti bolj profesionalne.
Za edinstvene prizore podnevi ima Galaxy A41 25 MP sprednjo kamero, ki posname jasne fotografije v visoki ločljivosti. Sprotno ostrenje pri tem nežno zamegli ozadje in vaš obraz se znajde v središču pozornosti.
Današnji način življenja zahteva telefon, ki zdrži dlje. S 3500-mAh baterijo imate dovolj moči za predvajanje vsebine, skupno rabo energije in igranje iger. Galaxy A41 ima hiter procesor in velik pomnilnik, zato se lahko posvetite sedanjemu trenutku. Napredni osemjedrni procesor in 4 GB RAM-a prinašata tekoče in učinkovito delovanje. S 64 GB notranjega pomnilnika si boste prenesli več vsebin in jih izbrisali manj. Pomnilnik lahko še razširite s 512 GB microSD kartico. Z Game Booster aplikacijo lahko izboljšate uspešnost. Preprečite motnje in izboljšajte svojo igro z namenskim vmesnikom in enostavno dosegljivim menijem. Frame Booster skrbi za gladko tekočo grafiko z naravnim videzom gibanja. Še bolje boste igrali, ko se Game Booster nauči vaših vzorcev uporabe in z njimi optimizira baterijo, temperaturo in pomnilnik. Že od samega začetka je v programsko in strojno opremo telefona vgrajen sistem Samsung Knox, ki telefon ščiti od trenutka vklopa. Z zaščito na več ravneh ščiti najobčutljivejše podatke pred zlonamernimi in škodljivimi grožnjami. Galaxy A41 je opremljen z visokotehnološko biometrično avtentikacijo. Bralnik prstnih odtisov na zaslonu prepozna vaš prstni odtis, zato ste edini, ki lahko pritisne in telefon odklene z eno preprosto potezo.

Predstavitev:

-čas pogovora do 1500 minut
-64 GB vgrajenega spomina (do 46,9 GB za uporabnika)
-4 GB delovnega spomina
-operacijski sistem Android 10 v slovenščini
-8-jedrni procesor z 2 + 1,7 GHz
-brezkončni-O dinamični FHD+ Super AMOLED zaslon, diagonala 15,18 cm (6″), ločljivost 2400 x 1080 točk, 431 PPI
-trojna zadnja kamera (širokokotna z 48 MP, ultra širokokotna z 8 MP in globinska z 5 MP)
-sprednja kamera z 25 MP
-zmogljiva baterija s 3500 mAh in funkcijo hitrega polnjenja
-bralnik prstnih odtisov v zaslonu
-deluje z nano SIM-kartico
-vložišče za dodatno kartico SIM in spominsko kartico mikro SD

* ZA NAROČNIKE TELEKOMA SLOVENIJE SO NA VOLJO AKCIJSKE CENE IN NAKUP NA OBROKE.
ZA VEČ INFORMACIJ NAS OBIŠČITE V NAŠIH POSLOVALNICAH ALI NAM PIŠITE NA info@primo.si

Ni na zalogi

Šifra: 70026143 Kategoriji: ,